Visa fullständig version : Oförsikta j-vlar


Lasse
2003-06-14, 09:22
Jag har nämnt det förr och nämner det igen. Jag hatar idioter som är oförsiktiga! Ser nya parkeringsskador på bilen i princip varje dag. Jag blir så vansinnigt frustrerad så jag snart inte vet vad jag ska ta mig till. Jag önskar att jag fick se när det händer, då j-vlar... Tycker det verkar som att både lacken och plåten på Imprezan är väldigt ömtålig, någon som håller med?

/En helförbannad Lars

Kvarnis
2003-06-14, 10:15
x(

Jo det är därför jag tväröver parkerings rutorna, eller parkerear mitt i mellan ;):D

/Kvarnis

dlehtihet
2003-06-14, 13:02
Vet precis vad du menar. Jag fick nog och köpte ett svenskt kassaskåp som de kan smälla upp dörrarna i (Saab 9000). Numera håller jag även strikt på högerregeln också, oavsett vad som kommer ifrån vänster (vänster framflygel behöver ny lack, så jag hoppas varje gång att någon ignorerar högerregeln ;-)).

//Danne

http://www.gamers-forums.com/smilies/contrib/edoom/Wizard.gif

Allan
2003-06-14, 17:35
För att inte tala om katter...

Funderar starkt på att sätta ett 220 batteri under bilen som jag kopplar till chassit, när bilen står parkerad över natten.

Sen på morgonen är det bara att damma undan liken..

--
I'm a cop and you will respect my authoritah!

Micke81
2003-06-16, 09:27
Håller med till 100%. Både plåten och lacken är väldigt känskiga, behövs nästan ingenting för att de ska skadas. Senast i förra veckan fick jag en VIT parkeringsskada, inte snyggt. Vad det gäller katter. Visserligen har jag katt själv men den förstår bättre än att hoppa upp på andras bilar( inte min heller), men det finns en del som gillar scoopet. Lite ström hade inte varit så dumt. Men med tanke på den andra katten kolade pga det så känns det inte så angeläget. Skrämmer hellre skiten ur dom med hunden isf eller går fram snällt så de inte misstänker ngt och duschar dom med vatten.

/micke

LegacyLarsa
2003-06-16, 21:05
Funkar det där med vatten? fattar dom inte att det är du som sprutar på dom, och blir snea av det... ;)

/Larsa
Regionsansvarig Stockholm

Adsense Management by Losha