Visa fullständig version : intryck av QS installation


dlehtihet
2002-08-16, 13:14
Var och hämtade bilen idag efter montering av mätare, hus, quickshift, etc. Största överraskningen var nog shortshiften som jag köpte via Johan. Tyckte väl att orginal var relativt kortslagigt, men i jämförelse med denna så blir det nästan "löjligt". Numera är det mer tv-spels känska i positiv bemärkelse (mycket korta slag). Visst är det lite trögare att få i växlarna men inte alls så mycket som jag befarat innan. Känns helt klart skönare nu och kan starkt rekommenderas.

Mätarna kopplades in likaså. Vill återigen passa på att rekommendera folk i mätartankar att skippa mekaniska mätare helt och hållet. En utav mina mätare är oljetempmätaren och den är just mekanisk. I och med detta så tar det en god stund innan mätaren börjar reagera och visa utslag (värmen måste ledas i en ledning upp till mätaren ifrån oljetråget). Resten var elektroniska och de reagerar kvickt på förändringar.

//Danne

Robban25
2002-08-16, 13:59
Vad var det för en shortshift du monterade? Vilket märke?

Niklas
2002-08-16, 14:16
Finns det olika märken och vad skiljer dem? XPC har en för 950:-, den har jag planerat att montera...

Subaru - All we'll drive!

OzO
2002-08-16, 14:36
Quickshiften som Johan säljer finns i [link:www.impreza.nu/ssi2/shop/clubitems.php?n_id=88|Shoppen]. Själv kör jag med en likadan. Vet dock inte vad som skiljer den mot MRTs men den har med all sannolikhet samma funktion.

________________________________________
http://bbs.impreza.nu/dcforum/Images/ssi/fireskull.gif ::::: [link:www.impreza.nu/ssi2/gallery/view_album.php?set_albumName=ssi2|The Blue Pile Of... Cr@p!] ::::: http://www.impreza.nu/ssi2/gallery/albums/album22/smiley_ed16.gif

"It is not so difficult. Go flat-out before the corner and then go flat-out again"

Adsense Management by Losha