Visa fullständig version : Rally UK


Sso
2002-11-17, 16:55
YES!
Där satt segern, grattis Petter!!!

OzO
2002-11-17, 17:14
:D:D:D

________________________________________
http://bbs.impreza.nu/dcforum/Images/ssi/fireskull.gif ::::: [link:www.impreza.nu/ssi2/gallery/view_album.php?set_albumName=ssi2|The Blue Pile Of... Cr@p!] ::::: http://www.impreza.nu/ssi2/gallery/albums/album22/smiley_ed16.gif

"It is not so difficult. Go flat-out before the corner and then go flat-out again"

FLeXible
2002-11-18, 01:46
Det här är veckans största höjdpunkt!
Petter är rent av grym!
Gissa om han ligger bra till som första förare nästa år i Subaru? :)
Vinner rallyt og kommer tvåa sammanlagt! Helt otroligt!!
Det här förtjänar han så mycket som han har jobbat och slitit i år.
Grattis Petter och lycka till med vägen mot VM-guldet nästa år! :D

//Chris

modulated
2002-11-18, 01:50
Äntligen fick norrmannen stå överst på pallen.

// Patrick P - glad.

Niklas
2002-11-20, 10:36
...och äntligen har Alien sett tävlingen! Missade helt att det var i helgen som tävlingen gick av stapeln. Stort jubel hemma i soffan! Han är så skön Petter. Inte nog med att han vann sin första tävling, han slog även både Burns och Colin på fingrarna och knep andraplatsen totalt! Super! Rallyt och säsongen kunde inte fått ett bättre slut.
Dessutom var tävlingen en riktig trevlig upplevelse. Många galna grejor som hände: Burns avåkning, Grönholms krasch, Pasonens krasch, Delecour's avåkning (Hur kan han börja skrika åt kartläsaren? Idioten! Sjunker för varje tävling i mina ögon), busken som spräckte 5-6 framrutor, Schwarz eld i baken, Phil Mills reaktion när det nästan gick åt h*lvete, Valentino Rossi gör en "Burns" (eller var det tvärtom? Hehe...), Oscar Swedlunds vinst i Grupp N (!!!), ...

Helt kanon! Ser verkligen fram emot nästa år!

http://subaru.frontnet.org/images/dump/subaru.gif Subaru - [/i]All we'll drive![/i]

FLeXible
2002-11-20, 13:12
Jag såg bara sporten i söndags men nu har även jag sett hela sammandraget, två dagar sen iofs men som verkar vara det samma som Alien sett.
Jag satt i en timma och släppte inte ögonen från teven ett enda sekund.

Var himla kul när Grönholm kör av och rullar, så kommer en Mitsubishi och kör av på samma ställe och hamnar MAX 10 meter undan Grönholms bil.
Sen kommer Delecour och kör av lite länger ner i svängen.

Snacka om att Valentino Rossi har köpt sig in i WRC ligan! Han visste knappt vad han skulle göra med bilen när han hade kört ut.. det berättade kartläsaren. Säkert roligt för honom eftersom han saknar konkurrens i MotoGP och har vunnit typ allt som är att vinna på MC. Är inte så kul att se på därimot. Men Rossi är en riktig skojmakare så om dom vill ha en Mr.Hollywood(Solberg) till så har dom fått det. :)

Heia Petter! Du er best! Lykke til neste år. :D

//Chris

Niklas
2002-11-20, 14:32
Grönholm var lagom lojj när han kört av. Stod med ett litet leende och klagade på bilen sen säger han "men jag kunde ju bromsat lite med"... http://subaru.frontnet.org/images/dump/smiley/happy/pinkwacko.gif

Rossi gjorde som finska hockeystjärnan från San José sharks (minns inte vad han heter). Den snubben körde och lekte med bilen på transportsträckan för att styla för ett tv-team. Sen åkte han dit för fortkörning med jätteböter.

Det som är sjukt däremot var Grönholms tider innan han kraschade, han körde ju mycket snabbare än alla de andra. Det är nästan så man börjar fundera på vad Peugeot egentligen har under huven.

Men Delecour, blir mer och mer irriterad på honom. Sånna grejor brukar slå tillbaka mot honom själv... http://subaru.frontnet.org/images/dump/smiley/signs/loser.gif

http://subaru.frontnet.org/images/dump/smiley/hats/king.gif Petter makes us proud http://subaru.frontnet.org/images/dump/smiley/hats/king.gif

http://subaru.frontnet.org/images/dump/subaru.gif Subaru - [/i]All we'll drive![/i]

christopher
2002-11-20, 15:36
fraSSe
Rally UK var som att kolla på en bättre krasch fim :)
Hoppas Petter fortsätter i samma stil med den nya bilen som har premier i Monte Carlo i januari.

Någon som kollat på Viasat Sport Rally på kvällarna? Farsan ringde och sa att det hade varit från rally i Ryssland. Bara Gr.N Imprezor och en stackars Evo
Tydligen finns det kulor i öster, är inte Marko Märtin från Estlan eller Lettland.
Säkert en och annan "maffiapeng" bakom. ;)
/
fraSSe ( vi syns på svenska )

SecretAgentMan
2002-11-20, 16:13
Något underligt är det...jag har hört vridsiffror på över 600 Nm från Peggans rova. :o

Men all heder skall de ha, bilen är vass, stryktålig och även om de har fuskat så har de klarat sig.

För fusk är det väl inte om man undgår upptäckt?

;)

/J

Subaru - The Beauty of All Wheel Drive

Banträffsansvarig SSI

12,726 @ 177,17 :D

Subbarist
2002-11-20, 16:42
>Tydligen finns det kulor i öster, är inte Marko Märtin från Estlan
>eller Lettland.
>Säkert en och annan "maffiapeng" bakom. ;)

Marko Märtin är från Estland Maffia pengar har han inte sett röken av men däremot vanlig företags sponsring (min farsas polares ftg sponsrade honom när han körde runt i Lador och dyl)

Subbarist javisst!

Niklas
2002-11-20, 17:08
Det som är problemet i Sverige, inget företag vågar/vill sponsra. Synd man inte är egen företagare...

http://subaru.frontnet.org/images/dump/subaru.gif Subaru - [/i]All we'll drive![/i]

Subbarist
2002-11-20, 19:19
Tyvärr så är det som du säger Äljen :-( skit svårt att få spons i Sverige, om man håller på med något som inte äer hockey eller fotboll. När jag tävlade i Taekwondo så kostade det mig mer än vad bilen gör idag :o

Och att bero på Peggor fan det var en jävel som höll på och dra mig häromdan jag blev helt jävla chockad han måste ha haft lustgas eller liknande i bilen för den gick som satan och han hängde med skapligt även när det svängde också.

Subbarist javisst!

Niklas
2002-11-20, 20:23
>Och att bero på Peggor fan det var en jävel som höll på och dra mig
>häromdan jag blev helt jävla chockad han måste ha haft lustgas eller
>liknande i bilen för den gick som satan och han hängde med skapligt
>även när det svängde också.

Samma hände mig en dag i somras. Var ute på cruise med tjejen mot Kungälv och en 206CC (eller vad de heter) drog om mig. Tvekade några sekunder men sen gasade jag efter. De två unga killarna stod på regält och bilen lättade nästan över de små bulorna i vägbanan. Efter ett tag slog jag av på takten då jag inte ville stressa dem till att köra ihjäl sig. De hade aldrig släppt om inte jag gjort det före dem. Var väl min första inblick i en orginal Imprezas begränsningar på de högre farterna. Kom inte (mycket) närmare under "jakten" som pågick i 15-30 sekunder.

http://subaru.frontnet.org/images/dump/subaru.gif Subaru - [/i]All we'll drive![/i]

Toni
2002-11-20, 20:56
M. Märtin har haft mycket otur i år. Lika mycket som Petter nästan. Det var väl Cypern som Märtin "borde" vunnit t ex. Det man kan fantisera om är om Prodrive/Subaru varit lite kallare förra året och inte värvat Mäkinen. Då hade antingen Burns inte lämnat för Peugeot, eller så hade Subaru kunnat sitta med Märtin och Solberg som förare! Två av sportens värsta påläggskalvar!

Jag tror årets VM riskerar minnas som året för "gamlingarnas" dödsryck. Kenneth får ingen körning nästa år, Mäkinen klart sämre än Solberg i samma bil, McRae utan riktig gnista, Sainz utan styrning vid årets slut, Auriol sidsteppad och sen comeback degraderad till Skoda. Nu ser vi fram emot nästa år med kamp mellan Solberg, Märtin, Loeb, Grönholm, Burns. Visst, gamlingarna kommer säkert sticka upp i enstaka rally även nästa år men frågan är om någon av dom någonsin mer kommer ha med slutsegern att göra? Ska vara McRae då eventuellt, men jag är inte övertygad.

Subbarist
2002-11-20, 22:45
Måste tyvärr säga att jag nästan håller på Marko, det är inte lätt och vara Est men det är jävligt BALLT :D (den har man ju aldrig fått höra 100 ggr tidigare)

Subbarist javisst!

Niklas
2002-11-21, 10:23
Minns inte hur turerna gick i slutet av förra året men ville inte Burns byta till Peugeot innan Tommi ville gå över till Subaru? Burns sa ju "Jag vill vinna nästa år igen (dvs detta året) och jag har störst chanser att göra det i Peugeot". Fast det var kanske efter att Tommi skrev på för Subaru. Dock tvivlar jag på att han böt bara för att Tommi hoppade över till samma team.

Starten på 2003 kommer bli väldigt intressant, kommer Peugeots dominans hålla i sig? WRC och FIA försöker varjefall modifera reglerna lite, två nominerade förare som tar poäng åt teamet som är fasta hela säsongen. Låter fullt rimligt tycker jag, Peugeots hoppande fram och tillbaka mellan Rovanperä och Panizzi är ett riktigt fulspel tycker jag. Sen säger de så här när de kommenterar regeländringsförslaget: "We may accept anything provided there is time to react to it. Changing the rules too often would not give this sport credibility. We would be against it, for a couple of years or three years". Tvivlar start på att sporten skulle tappa trovärdighet om man hade beslutat om en regel som hade medfört att Peugeot varit tvugna att köra med samma förare hela tiden - något som ALLA de andra teamen gör (förutom möjligvis Citroen men vem bryr sig om dem).

http://subaru.frontnet.org/images/dump/subaru.gif Subaru - [/i]All we'll drive![/i]

FLeXible
2002-11-21, 13:49
>[...]
>Tvivlar
>start på att sporten skulle tappa trovärdighet om man hade beslutat om
>en regel som hade medfört att Peugeot varit tvugna att köra med samma
>förare hela tiden - något som ALLA de andra teamen gör (förutom
>möjligvis Citroen men vem bryr sig om dem).
>
>http://subaru.frontnet.org/images/dump/subaru.gif Subaru -
>[/i]All we'll drive![/i]

Jo.. men nu har Citroën säkrat sig Colin McRae's underskrift, så får vi se vad han klarar att göra för underverk med bilen.
Om han inte som vissa spår har blivit för gammal(?)

//Chris

Niklas
2002-11-21, 13:54
>Jo.. men nu har Citroën säkrat sig Colin McRae's underskrift, så får
>vi se vad han klarar att göra för underverk med bilen.
>Om han inte som vissa spår har blivit för gammal(?)

Vad jag menade var detta året, nästa år kör Citroen med Colin och Loeb hela tiden antar jag. Tvivlar på att Puras eller den där fransmannen som kraschar i varje tävling kommer ta en märkesplats hos Citroen under 2003.

Colin har inte imponerat alls den senare tiden. Den enda oldtimern som fortfarande är bra är Sainz och han får inte köra längre...hmm...något stämmer inte.

http://subaru.frontnet.org/images/dump/subaru.gif Subaru - [/i]All we'll drive![/i]

Toni
2002-11-21, 14:59
>Måste tyvärr säga att jag nästan håller på Marko, det är inte lätt och
>vara Est men det är jävligt BALLT :D (den har man ju aldrig fått höra
>100 ggr tidigare)
>
>Subbarist javisst!

Ja jag personligen hade gärna sett Märtin och Solberg som försteförare i Subaru 2003. Mäkinen har varit en besvikelse. Inte så mycket p g a de poäng han inte tagit utan mer p g a att Mäkinen så konsekvent varit långsammare än Solberg.
T o m i MonteCarlo som ju Mäkinen vann så vann han mer på att han var jämnare medans Petter faktiskt var snabbare men sen hade sin vanliga otur.

Subbarist
2002-11-21, 15:07
Håller med Toni in med Esten och Norsken i Subba teamet så blir det finfina placeringar säkerligen

Subbarist javisst!

christopher
2002-11-22, 14:05
fraSSe

Risto har du kollat med allram-EST.......;)

För övrigt så fick man Spoliler nytt med Micro bilagan, kolla sista sidan!
Känner mig frisk, lite mer snö så blir det "schladda" i helgen :)
/
fraSSe

Subbarist
2002-11-22, 21:04
>Risto har du kollat med allram-EST.......;)

Jag är nog lite trög förklara...

Subbarist javisst!

christopher
2002-11-23, 02:38
fraSSe
Du som har unge kan ju inte ha missat Allram Est på Lördagarna. Allram Est Tecknat tror jag det heter. (Blir "allra mest" när man säger det)
En rätt kul figur som en av mupparna och har en egen Talkshow
/
fraSSe

Niklas
2002-11-23, 23:22
Man sover när barnprogrammen går på lördagmorgonen... http://subaru.frontnet.org/images/dump/smiley/sleepy/sleep.gif

;)

http://subaru.frontnet.org/images/dump/subaru.gif Subaru - [/i]All we'll drive![/i]

christopher
2002-11-24, 11:55
>Man sover när barnprogrammen går på lördagmorgonen...
>http://subaru.frontnet.org/images/dump/smiley/sleepy/sleep.gif
>
>;)
>
>http://subaru.frontnet.org/images/dump/subaru.gif Subaru -
>[/i]All we'll drive![/i]


fraSSe
18.30 på Lördagar, kanske i tidigaste laget :)

/fraSSe

Subbarist
2002-11-25, 17:55
Hon är bara 8 månader än så länge så att det är inte så intresant me TV än, men det kommer väl.

Subbarist javisst!

Niklas
2002-12-06, 15:42
LAST EDITED ON Dec-06-02 AT 02:43PM (GMT)[p]Såg precis rallyt en gång till i väntan på att åka till Skåne (hade det inspelat på video). Så skön kommentar av Tommi när han gratulerar Petter efter att han kom imål på sista sträckan.

Tommi: Congratulations! :D
Petter: Thanks but we have to wait and see... :o
Tommi: Yeah, yeah, yeah... ;)

Lät på Tommi precis som "Din lilla fegis, vågar inte ta ut segern i förskott" och ett leende på läpparna. De är för härliga de två Subaru-nissarna!

http://subaru.frontnet.org/images/dump/subaru.gif Subaru - [/i]All we'll drive![/i]

ExOrdis
2004-06-10, 21:40
LAST EDITED ON Nov-17-02 AT 02:15PM (GMT)[p]
Hejja Solberg!!!

Leder efter sträcka 14.
I ledning även på sträcka 15 men nu "bara" med 12 sek, håll I!!!
Utökar ledningen till 21 sek på sträcka 16.
En sträcka kvar.... Håll tummarna nu!http://www.impreza.nu/ssi2/gallery/albums/album39/sub_many.thumb.jpg

ExOrdis
2004-06-10, 21:40
Yaaahooo, Grattis Petter!!
Heja Norge!

ExOrdis
2004-06-10, 21:40
Helt klart något lurt med Peggorna eftersom WRC bilar håller i princip samma vikt/effekt förhållande. Därav övrigas experimenterande med att köra utan reservhjul och med mindre bränsle vilket fick oväntad fart på Tommis bil, även Marko Märtin körde Forden så i UK.

BTW, någon som minns Toyotas diskvalificering när de
valde ett lite "annorlunda" material till deras turborestriktor, vilket fick till följd att när den blev varm så blev lixom insugshålet större än på övrigas?

ExOrdis
2004-06-10, 21:40
Det är sant Doktorn och jag hyllar även Marcus och P-teamets insatser som segrade, de är helt enkelt otroliga.
Bra förare och ett otroligt kompetent team, men jag vill hellre se SUBARU
som segrare i märkes VM och Petter + P Mills har som sagt ett mycket gott utgångsläge för nästa år. Konspirationsteorierna gör det bara lättare att glädjas fullt ut åt "nästan" 1:a platsen. Hoppas Pordrive sett till att 03:an har VÄRRE prestanda än den gamla 206:an, den ser ju
åtminstonde ut för att ha det. ;-)


>Något underligt är det...jag har hört vridsiffror på över 600 Nm från
>Peggans rova. :o
>
>Men all heder skall de ha, bilen är vass, stryktålig och även om de
>har fuskat så har de klarat sig.
>
>För fusk är det väl inte om man undgår upptäckt?
>
>;)
>
>/J
>
>Subaru - The Beauty of All Wheel Drive
>
>Banträffsansvarig SSI
>
>12,726 @ 177,17 :D

Adsense Management by Losha