Visa fullständig version : VIP-biljetter till Subarustallet Sv. rallyt


Toni
2003-01-31, 17:37
Så är det nu definitivt klart:
Hade hoppats på några fler men vi kommer iallafall i år att få 4 st VIP-biljetter av Subaru i år som på Svenska rallyt berättigar till obegränsat tillträde under hela rallyt till Subarus service area och team-tält. Passa på att kanske snacka lite med Tommi, Petter, David Lapworth eller andra i teamet, ta för sig av lite mat som serveras, och få med sig någon penna, klistermärke, autograf eller andra gadgets.

Som vanligt så har de som får dessa biljetter ett speciellt ansvar att på ett bra sätt representera klubben samt att ta så mycket digital-foto och video som möjligt som sedan gärna postas ihop med en liten rally-story till webmastern.

De lyckliga 4 utses självsvådligt av styrelsen baserat på de insatser som görs för klubben med att hålla igång en livaktig klubb-verksamhet. I år är det Toni, Kaarlo, Legacylarsa och Alien-Niklas som får nöjet att vara VIP-are.
(Vi ordnar överlämnandet på plats i Hagfors)

Niklas
2003-01-31, 18:04
Tackar så enormt mycket, ser fram emot den blå lappen! Kommer att vara på service samtidigt som er andra för att få ut så mycket så möjligt av biljetten.

http://subaru.frontnet.org/images/dump/subaru.gif Subaru - [/i]All we'll drive![/i]
Regionsansvarig: [link:www.impreza.nu/ssi2/gallery/view_album.php?set_albumName=gbg|Göteborg]

Adsense Management by Losha