Visa fullständig version : Anmäl RALLYBOENDE med klubben på Svenska rallyt!


Toni
2004-12-20, 16:28
Svenska rallyt äger år 2005 rum mellan torsdag 10 och söndag 13 Februari. Svenska Subaru Impreza klubben upprepar de senaste årens succé med billigt klubbgemensamt boende. De som varit med tidigare år minns lyriskt det perfekta läget mitt inne i skogarna där specialsträckorna går, den goda frukostbuffén som ingår i priset, tjejernas chokladtårtor till kvällsmaten samt såklart alla som snarkar ikapp i sovsalen!

Vi bor i en restaurerad byskola i Sörby en mil ifrån Hagfors där vi har ett helt klassrum till vårt förfogande. Ca 20 personer ryms i sovsalen. Alla tar med sig sovsäckar och de som kommer dit på torsdag kväll kan även räkna med att få sova i sängar. Ni som kommer på fredag eller lördag måste ta med liggunderlag eller madrass eftersom sängarna inte säkert räcker till alla.

Priset för betalande medlemmar 2005 är superlåga 150kr per dygn genom att klubben subventionerar boendet. För ett så rally-nära bra boende är detta ett otroligt lågt pris. Serviceområdet är t ex bara ca 10 km bort. För anhöriga till betalande medlemmar (max 1 per betalande) är kostnaden 300kr per dygn. Dessa priser förutsätter betalning i förskott till klubbens PG-konto senast den 28 januari 2005. Ingen platsgaranti ges utan först till kvarn av förskottsbetalande gäller. Betala alltså snarast.
Om det i slutet av januari finns platser kvar så kommer fler anhöriga eller kompisar att tillåtas fylla lediga platser.
Man kan också betala på plats i sista stund om det skulle råka finnas restplatser men då är priset 400kr per dygn oavsett medlems-status.

Precis som tidigare år kan man för tilläggskostnad få kaffe/te i termos och lunchmacka att ta med ut på sträckorna och det serveras även lagad kvällsmat typ husmanskost för de som så önskar. Allt detta betalas på plats direkt till de vi hyr av och behöver inte förbokas.

Anmälan görs genom att räkna ut totalpriset beroende på antal nätter totalt och pris per natt medlem/icke-medlem samt därefter:
a) Sätta in den aktuella totalsumman på postgiro 129772-0.
b) Ange ditt medlemsnummer och/eller bilens registreringsnummer på betalningsordern
c) Skicka i samband med betalning en bekräftelse på anmälan med e-mail till tonidangelo@punkt.se . I titeln på mailet skriver du "Boende Svenska rallyt". I själva mailet anger du:
1) Namn och medlemsnummer/regnummer
2) Vilka nätter betalningen gäller och för hur många personer samt namn på alla dessa personer

Maximalt kan man bo tre nätter med ankomst torsdag e.m. och hemresa söndag.

OBS! Det är BETALNINGSDATUM som avgör vilka som får bo om det blir fullbokat. Missar man att betala går boendeplatsen vidare till någon annan. Detsamma gäller om man betalar för lite pengar i förhållande till medlemsstatus. Se alltså till att FÖRST eller SAMTIDIGT ha betalt medlemsavgiften för 2005 för att få det lägre dygnspriset. Notera speciellt också att INGEN återbetalning kommer ifråga vid ev. sjukdom eller liknande. Priset är så pass lågt att klubben måste kunna lita på att större delen av vår kostnad täcks utan att vi ska betala tillbaka vid sjukdom. Vill ni försäkra er mot sjukdom så rekommenderas istället den tilläggsdel i er hemförsäkring som brukar kallas reseskydd, res-plus eller liknande.

Ytterligare information och vägbeskrivning skickas ut i slutet på januari månad till de föranmälda.

All officiell info om rallyt kommer finnas på www.swerally.se och i rally-programmet som brukar säljas på OKQ8 stationer fr o m några veckor innan rallyt. Man kan betala rallypass eller inträde per sträcka. Rallyts serviceplats är på flygfältet i Hagfors vilket ligger åt det geografiska håll vi bor.

Medtag gärna pulka och grillved, grillkorv, termos, långkalsonger, sportunderställ, MYCKET varma kängor och en morgontidig inställning.

TV (dålig mottagning) finns i stugan men inte video. Det brukar vara en och annan som tar med sig DV-kameran ut på specialsträckorna så kvällarna brukar kunna vara ett tillfälle då man kopplar in DV-kameran på TVn och kollar polarnas upplevelser under dagen.

En annan sak: Mobiltelefonerna har ofta dålig täckning ute i skogarna och näten klarar sällan en kvarts miljon åskådare som ska ringa samtidigt så var inställda på att använda SMS när ni kommunicerar med polarna.

Vi ses i rallyskogen!

Toni
2004-12-22, 18:33
Nio personer anmälda redan.
Ca hälften av platserna kvar. Snart dags att bestämma sig alltså om det inte ska bli fullbokat...

Toni
2004-12-28, 16:29
15 personer inbokade nu. Vid ca 20 är det stopp.
Tobias Johansson ska bli kul att se i skogen!

Toni
2005-01-20, 16:01
Finns fortfarande några platser kvar. Anmäl er!

Ska tydligen komma snö nu och bli kallare enligt prognosen så det blir nog åka av till slut.

Toni
2005-01-27, 13:12
Nu är det stopp på anmälningarna!

Enligt min lista är vi nu 19 personer i stugan. Sen återstår att följa upp att alla betalat också iofs.

Tack vare alla kompisar till medlemmar som följer med och betalar det osubventionerade priset 300/kr/natt så går klubben bara med någon tusenlapp eller två i förlust på boendekostnaden i år. Det är bra för det betyder med stor sannolikhet att vi kan köra vidare med samma koncept i framtiden utan att det blir en ångestfylld fråga för styrelsen att besluta om i budgeten.

Ni som har anmält får mer info per mail av mig idag. Har någon glömt betala så gör det omgående!

MVH
Toni

Adsense Management by Losha