Visa fullständig version : Eftersnack: BILSPORT - "En dag på strippen" @ Säve 5/7


Niklas
2003-07-05, 20:11
Många Imprezor vilket var mycket skoj. Lokala bilar men även från bla Skåne. Szantos körde som vanligt fort, men även Dawn och de andra gasade vilt.

Dawn: Kom inte på förrän nu (när jag tittar på bilderna) varför din läpp var svart...alltså på bilen. Det var en annorlunda approach som ingen annan har tänkt på. Behåll kjolen svart, köp en svart läpp. Tja, annorlunda! :)

Bilder kommer på Sportbilen.se inom kort...

Tyvärr fick vi lära oss att orangefärgade Porsche verkar hålla dåligt samt att svarta pickups skall man INTE racea mot! ;)

Whitewheels
2003-07-06, 23:21
.....då vet man vad man missade. :-(
Hade tänkt att förgylla träffen med ett besök ;) men det bjöds ju på sånt extremt dåligt väder veckan innan "där nere" så vi åkte hem ti fin vädre i ume.

Niklas
2003-07-06, 23:30
Vädret har varit fint både lördag och söndag, kom några stänk på lördagen men aldrig något som man kan kalla för regn. Ni som inte åkte hit på grund av dåligt väder chansade fel... ;)

Dawn
2003-07-07, 23:41
Tja, jag har faktiskt tänkt att lacka både läppen och org. kjolarna samt sidospeglarna i samma kulör som bilen. Har beställt tid men det är ganska lång väntetid när man vill ha en speciell lackerare. :(
Fast nu kanske man ska skaffa kolfiber look på grejorna istället, bara för att inte vara som någon annan. :9

Tengil
2003-07-08, 12:29
Hur gick det för Szantos,fick han några bra tider?

Jag lyckades med bedriften? att missa han hela tiden:(

Whitewheels
2003-07-14, 16:52
>Vädret har varit fint både lördag och söndag, kom några stänk
>på lördagen men aldrig något som man kan kalla för regn. Ni
>som inte åkte hit på grund av dåligt väder chansade fel... ;)

.....jo,men inte veckan innan.:-( Man kan ju inte dra omkring i tre dagar o vänta bara för att man ska på en Bilsportträff :*

Adsense Management by Losha