Visa fullständig version : hur blev det med superstage?


Fyhr
2003-10-25, 01:12
hur blev det med bilsport superstage för imprezaklubben? blir det nästa år eller?

jag är supersugen på att vara med hursom!

jraberg
2003-10-25, 04:48
vid senaste challenge på barkarby så diskuterade SAM med en av arrangörerna om att ev. hyra barkis med ngn annan klubb. Så jag skulle chansa på att det lär hända ngn gång under nästa år. Sen om plastnytt är med eller inte kan jag inte svara på :)
Men Stage körning blir det iaf.
-JR

OzO
2003-10-25, 13:50
Inför Bilsports Superstage var det inte tillräckligt många intresserade för att det skulle kännas kul att dra i det hela. Handfull anmälde intresse och av erfarenhet vet man att när dagen kommer så står där max ett par bilar... inte så kul om Bilsport vill göra ett bra klubbreportage.

Vet ej om anledningen till ointresse är att det var i Emmaboda... eller vad det nu var...

Dock är dörren inte stängd till Bilsport, tvärtom. Men det gäller att det finns ett intresse från er (me included) sida.

Men som sagt, förhoppningsvis om allt klaffar så kan Challenge till våren/sommaren vara ett alternativ för de som bor i mellan-Sverige att prova på konbana. :)

________________________________________
http://bbs.impreza.nu/dcforum/Images/ssi/fireskull.gif ::::: [link:www.impreza.nu/ssi2/expo/view_album.php?set_albumName=ssi2|The Blue Pile Of... Cr@p!] ::::: http://www.impreza.nu/ssi2/expo/albums/smileys/smiley_ed16.gif [br]"I would be unstoppable... if I could just get started!"

subarumicke1
2003-11-14, 22:51
Jag är intreserad,tycker det är konstigt efftersom det lär ju vara en hel del bilar med potenta chassin för det,är intresset är så svagt???:(

Adsense Management by Losha