Visa fullständig version : Vet ej vilket larm jag ska ha


Greenfin
2001-05-08, 02:04
Tjaba!

Har faktiskt inget larm än :-)
Är lite fundersam på larm som ringer upp när nån inte kan holla koll på vad
som är ditt o mitt. Är det nån som har ett sånt larm??
Ringer det bara till vanliga hemtelefonen eller funkar det med ett mob. nr oxå?
Pris? Märken?

/Harka

SecretAgentMan
2001-05-08, 08:58
Behövs det till gamla bilar....?

:D ;) :p

Haha, jag åker med Defa, och det finns ett kit för "uppringt larm".
Har inte haft några problem, utom på parkeringen på Gelleråsen då en bil med ett likadant larm stod brevid...när han larmade av, löste mitt larm ut...skumt.

Har inte hänt sedan dess dock.

:)

/J

Twala
2001-05-08, 09:14
Ett litet råd: Använd inte Clifford, om du nu mot förmodan skulle få tag i ett sånt. Mitt har inte annat än krånglat, och eftersom det är monterat när bilen bodde i Tyskland så finns det inte någon i Sverige som kan hjälpa mig...

Eller finns det? Larmet är hyperkänsligt, det går bara man tittar in genom sidorutan. Och då folk gärna gör det på våra bilar, av förklarliga skäl så går det ofta...

Hjälp någon?

Tobbe

meshwolf
2001-05-08, 09:17
>Eller finns det? Larmet är hyperkänsligt, det går bara man tittar in
>genom sidorutan. Och då folk gärna gör det på våra bilar, av
>förklarliga skäl så går det ofta...

Går det inte att ställa känsligheten på det? T ex genom att riva loss en sensor eller nåt ;-)

/Pärra

Twala
2001-05-08, 11:02
Har för det första försökt att få reda på vilken modell av larmet jag har... inte det lättaste, det ska tydligen stå på styrenheten som dem dj**larna har gömt långt in under min instrumentbräda...

Men jag ska nog riva ner den snart för lack så då får jag väl leta...

Sedan så gick min ena Fjärr sönder... Kul att få åka till Tyskland och köpa en ny... Ska dit om två veckor så jag får väl se om jag hittar någon shop. Talar bara språket så otroligt bra...

Sensorer har jag inte hittat en enda, fråga inte mig var dem är, jag har ändå installerat ett par larm tidigare så nån ren nybörjare är man väl inte ;-)

Annars funka bilen bra...

Hodie mini, cras tibi.

LegacyLarsa
2001-05-09, 23:50
Skaffa ett cargard 950 s det funkar bäst, e´lätt och montera.
har montat ett sådant i min, och personligen tycker jag att defa är mindre bra.
ska man få detta monterat så går det på ca:4000:- plus minus nån hundralapp.
det är ungefär det min arbetsplats tar för montering av ett 950 larm, sedan kan det tillkomma extra utgifter om bilen är import eller saknar centrallåsmotorer (kostar 500:- styck och det behövs minst 2st).
mvh
Larsa

LegacyLarsa
2001-05-09, 23:56
tillägg: om man ska ha så det ringer upp från bilen så finns det en box (vet ej vad den heter)som kan ringa tre olika nummer, har för mig att den kostar en bit över 3000:- till kund direkt i handen
mvh
Larsa

Todos
2002-11-14, 22:35
Todos
Köp alla

TurboMannen_No1
2003-02-14, 01:13
>Behövs det till gamla bilar....?
>
>:D ;) :p
>
>Haha, jag åker med Defa, och det finns ett kit för "uppringt larm".
>Har inte haft några problem, utom på parkeringen på Gelleråsen då en
>bil med ett likadant larm stod brevid...när han larmade av, löste mitt
>larm ut...skumt.
>
>Har inte hänt sedan dess dock.
>
>:)
>
>/J


tjena..det låter som om ni hadde samma kod på eran "larmnyckel" jävligt sällan det blir så..för det finns hur många koder som hälst..

MVH

TurboMannen_No1
2003-02-14, 01:17
>tillägg: om man ska ha så det ringer upp från bilen så finns det en
>box (vet ej vad den heter)som kan ringa tre olika nummer, har för mig
>att den kostar en bit över 3000:- till kund direkt i handen
>mvh
>Larsa

ser att inlägget är lite gammalt men ändå..

Carguards nya larm T70C fungerar med en box från siemens. du kan larma på , larma av, få sms om larmet har gått via sms till simkortet som sitter i boxen i bilen..


MVH

Adsense Management by Losha