Visa fullständig version : Medlem 2006?


OzO
2005-12-21, 00:50
(Vet ej om alla i vårat register fick nedanstående mail så jag skriver här)

Nytt år, nya skojigheter! Klubben behöver ert fantastiska stöd även detta år!

Vi i styrelsen hoppas att ni är med och hjälper oss att driva klubben vidare även detta år, utan medlemmar har vi inte någon klubb. Det är ni medlemmar som ÄR klubben, det är ni som skapar den goda gemenskapen som erkänt finns. Vi behöver eldsjälar och biltokar som er som gör våra träffar till lyckade diton.

I år firar klubben inget jubileum, men vi vill ändå lova att 2006 kommer att bli ett skojigt år med en massa aktiviteter och upptåg. Redan i februari så anordnar klubben gemensamt boende till Svenska Rallyt, vidare under året så kommer vi ha en stor klubbträff på Bilsport Superstage Emmaboda, inbjudan till banträffar via rejsa.nu och sedan forsätter vi succén från i höstas med ännu en möjlighet att gå förarutbildningar. Ute i regionerna avlöser aktiviteterna varandra i rasande fart - isträffar och konbanekörningar är bara exempel på vad som arrangeras. Vi kommer även att synas på Elmiamässan i april och Bilsportmässan i höst.

Vi ser gärna att ni som har för avsikt att bli SSI-medlem 2006 betalar årsavgiften under JANUARI månad, senast FEBRUARI. Det finns egentligen ingen sista betalningsdag, det går att betala in under hela året. Men för att hålla nere kostnader samt det administrativa arbetet under året vill vi få ut alla nya medlemskort och utskick under början på året. Tidigare år har vi försökt locka med en liten present till dem som betalar in tidigt, även så i år då du via din regionsansvarige får en helfräck almanacka för 2006! Mer info under [link:bbs.impreza.nu/dc/dcboard.php?az=show_topics&forum=17|Klubbnyheter] på forumet där du hittar din regionsansvarige. Alla nya medlemar får en liten SSI-present i form av ett emblem tillsammans med medlemskortet och årsmärket. Gamla medlemmar som förnyar sitt medlemskap får nöja sig med ett nytt årsmärke i sitt brev.

Har ni redan betalat medlemsavgiften?? Välkommen till SSI 2006 i så fall! (Och ni kan bortse från nästa paragraf... ;))

Hur ni betalar årsavgiften (300 kr) står beskrivet på [link:www.impreza.nu/ssi2/club/medlems_ansokning.php?reg=2|Bli medlem]-sidan. På denna sida finns beskrivet vad som ingår i ett medlemskap och varför man bör gå med. Observera att klubben inte skickar ut inbetalningskort (för att hålla nere administrationen/kostnader).

Vi vill också gärna påminna er om att hålla era kontaktuppgifter uppdaterade så att utskick via brev och e-post inte hamnar i fel händer. Detta är ytterst viktigt i tider då nya medlemskort och årsmärken skall skickas ut. Uppdatera gärna ert galleri, som ni får tillgång till när ni blir medlem, med nya fina bilder. Logga in på [link:www.impreza.nu/ssi2/club/members/|medlemssidan] och gå till er sida och kontrollera uppgifterna där.

Vi ses under 2006!

Mvh Styrelsen SSI

PS. Har du sålt bilen och/eller inte längre vill stå som aktiv/inaktiv medlem i klubben och därmed gå miste om klubbmail för all framtid, maila webmaster@impreza.nu så försöker han fixa lite... =)

__________________________________________________ _____________________________
::::: ssi[link:www.impreza.nu/ssi2/club|webmaster] | "I would be unstoppable... if I could just get started!" | ssi[link:www.impreza.nu/ssi2/expo/view_album.php?set_albumName=ssi2|bluepile] :::::

Adsense Management by Losha