Visa fullständig version : Materiell att låna till klubbträffar?


taway
2009-05-25, 14:07
Hejsan alla glada!

Jag är ganska ny i klubben och har inte varit på någon uppstyrd träff än så jag vet inte vad som finns att tillgå men är sugen på att försöka få klubben att synas lite mer i min hemstad Örebro. Hoppas på att locka fler att köra Impreza! Jag och Steewe här på forumet har lite planer på att arrangera en seriös klubbträff här och naturligtvis bjuda in alla olika regioner. Vad som vi tänkt presenterar vi för ledning/styrelse när vi har lite innehåll :) Blir nog inget större redan denna sommaren då tiden börjar rinna iväg och alla helger i princip uppbokade men nästa år möjligen.

Därför undrar jag/vi vad det finns för saker att låna av klubben som man kan ha vid bilarna. Det jag främst tänker på är strandflaggor och eventuellt banderoller så vi syns ordentligt. Ifall nu någon skulle kunna missa en invasion av bröliga subbor i stan... http://www.reklamflaggor.se/strandflaggor-beach-flags.php

Finns det något överhuvudtaget som man kan låna? Om det inte finns något tryckt att låna så kanske det finns underlag till det så man kan låta ett lokalt tryckeri fixa åt oss?

Vad säger ni som sitter i ledningen för skutan?

Mvh
Markus

Janne248
2009-05-25, 17:23
Två banderoller finns:

http://www.impreza.nu/ssi2/expo/albums/album481/mini_DSC07208.jpg

Kontrollera med Spike.

taway
2009-05-29, 22:44
Ok, får kolla upp vad det kan tänkas kosta att trycka lite mer hos ett tryckeri här i stan. Det börjar bli lite imprezor i lilla Örebro så det blir nog inte så mycket per person om vi delar. Bara vi har styrelsens tillåtelse när det väl är dags. Naturligtvis tillfaller prylarna klubben sen om vi trycker upp mer.

Var i landet finns de där prylarna? Ett Subaru-tält går säkert att låna hos någon återförsäljare i trakten skulle jag gissa.

SPiKE
2009-05-30, 00:40
Det mesta av klubbens prylar finns hos mig i Linköping.

Adsense Management by Losha