Visa fullständig version : montering av extraljus på legacy -04???


fredrik_wt
2006-11-23, 10:23
Hej

Nu ska det monteras extraljus inför vintern, vilka vet jag inte ännu, men lutar åt 3 st runda eftersom det bara är fult, 2 st är skitfult eftersom man får grodögon då :-)

Hur som helst, finns rätt så mkt Hella kopior som är billiga, men hur är funktionen?? http://www.dsgbutiken.com/ här säljs dessa t.ex.

Sen är det ju regplåtsfäste som gäller, finns ju olika sätt att staga dessa tydligen, behövs det? en del säger ja, en del nej, spontant känns det som nödvändigt tycker jag, men kan o andra sidan inget om det....

Sen pratade jag med min lokala subaru åf, de sa att det tydligen inte är så lätt att installera dessa extraljus på subaru, han menar att det var inte som vanligt o koppla mot helljuset?? stämmer detta? klarar inte en "vanlig" mek det här????

OzO
2006-11-23, 11:45
2 är fult. 3 på rad skall det vara. (Eller 4 st i ljusbox ;))

Köpte 6 st Hellakopior från DSG (grym kundservice!) med 100W lampor, 3 till mig och 3 till SecretAgentMan. Gissa vem som har installerat och vem som inte har gjort det :+ Mao, fråga SAM hur dom lyser. Pris/prestanda så funkar dom säkerligen kalas! Se till att köpa bra kvalité lampor. Återstår att se hur reflektorn klarar 100W istf. 55W...

Nummerplåtsfäste och 2 stag och ett tvärgående stag (aluminiumprofil köpt på Bauhaus testar jag med, men finns färdiga på Autoexperten) som knyter ihop de 3 lamporna. Man kan kanske köra 2 st långa snedgående stag för mitten lampan och fästa på varje sida av huvlåset, men tvärgående stag duger nog.

Man landar runt 1500:- för allt.

Detta är iaf hur funkar på en Old Age GT! :D

Inkoppling på en Legacy tror jag att rallymarkus har svarat på i en annan tråd som jag inte har tid att leta upp nu.

/G ::::: | "I would be unstoppable... if I could just get started!" | :::::

fredrik_wt
2006-11-25, 18:50
Jag köpte samma lampor efter samtal med DSG så det blir nog bra, en del av deras kunder hävdade att dessa skulle vara bättre än hella o bosch big knick, dessutom med okrossbart "glas" iaf mkt mkt svårkrossat, så det blir nog bra

lämnar in bilen till åf så får de montera eländet med =)

The Subarite
2006-12-18, 11:41
Hej,

Kolla hos http://www.extraljus.com .


The Subarite riding a Legacy :+

Desen
2007-01-21, 11:45
Kanske lite sent att skriva. Du kanske redan har kopplat in dina ljusen?
Men om inte så ligger nog problemet som din verkstad pratde om i att där e glödtrådsvakt på din bil. Då funkar det inte att sätt vanligt relä med signal från helljuset.
Men det finns en lite styrbox som fungerar som ett relä och som kommer färdigt med kablar o allt. Man måste bara ta reda på vart man kan ta signalen utan att störa glödtrådsvakten.


Lycka till med inkopplingen.


/Andreas, Skåne, Kristianstad

http://www.hildinggren.se/Bilder/BlockDesenSatanliten.JPG
300 st posters av Block 1250kr
1st porrfilm 199kr
2st öl 28kr
Att anvnjuta allt detta i sängen med satan PRICELESS!

fredrik_wt
2007-01-25, 19:44
jo det är klart sen en tid tillbaka, lämnade in den så var problemet ur världen

bilder: http://www.garaget.org/?car=32945

är nöjd med ljuset, blev ju inte direkt snyggt, men skär sig inte så illa mot subarun iaf

Adsense Management by Losha