Visa fullständig version : gamla topics


AK_Impreza
2005-04-24, 12:49
skulle vara bra om gamla topics som inte används tas bort för lite bättre reda på sidan...saker som inte har svarats på, på längre än en månad skulle kunnas tas bort!
förstår ni hur jag menar?
MVH//Andreas

Niklas
2005-04-24, 13:00
Nja, då faller hela idén med att man kan söka efter gamla inlägg som kan ge en hjälp, tips och råd om olika saker.

Men en indikation på att tråden är gammal hade varit trevlig. Tex en varning när man försöker skriva ett inlägg, "är du säker på att du vill skriva ett inlägg i denna tråden som senast besvarades för X månader sedan".

AK_Impreza
2005-04-29, 12:18
jo dt haller jag med om! bra ide! men gamla onodiga topics kanske skulle kunna rensas? elr blir dt problem? ja menar topics dar en sak t ex ar sald, en san sak kan man ju ta bort"!

Niklas
2005-04-29, 12:20
Jo, vissa saker skulle man kunna rensa bort. Handlar egentligen om hur aktiva moderatorerna skall vara i att ta bort saker från forumet. När något är borttaget så kan man inte rädda det igen. Kan bli gnäll om någon vill ha lite info från borttagen tråd.

AK_Impreza
2005-04-29, 13:06
jo du har ratt men det skulle vara bra me lite rensningar lite da o da, sa att dt inte blir sa grotigt!

OzO
2005-04-29, 13:56
Att sitta och avgöra vilken tråd som är värd att spara och vilken som inte är det är ett rätt tidskrävande och tråkigt jobb. Dessutom finns risk att 90% av trådarna tas bort... :+;)

Att det ligger en massa trådar gör inget för snabbheten i forumet eftersom det är en databas i botten som kan hantera bra många flera trådar än vad vi skulle kunna skapa.

Det är en annan sak att det kan dyka upp en hel del dravel då man söker, men då handlar det om att man söker för dåligt, dvs anger för generella sökuttryck.

Bra trådar som är värda återbesök kanske vi dock skulle samla någonstans. Det hör lite ihop med FAQ och en eventuell Wiki som ligger i pipen poå "Att-göra-listan" (det ligger inte som nr.1 ;)).


__________________________________________________ _____________________________
::::: ssi[link:www.impreza.nu/ssi2/club|webmaster] | "I would be unstoppable... if I could just get started!" | ssi[link:www.impreza.nu/ssi2/expo/view_album.php?set_albumName=ssi2|bluepile] :::::

MickeM
2005-04-29, 18:45
Låt allt vara kvar men få till på nåt sätt att folk ska skriva mer
utförliga subjects som t.ex. "Motorn knackar på min GT99" istället
för "Hjälp!" och dylikt. För när man sökt nåt så är det ju subjectet
man ser en binge av... :)

Och att när man söker så skall det nyaste vara överst (kanske redan
är så.

Jag saknar en FAQ! :)

Beroendeframkallande forum btw... :D

Adsense Management by Losha