Visa fullständig version : Film: Evolution av min gamla STI


pannan
2008-01-12, 13:28
Har knåpat ihop en liten film om gamla bilen. Har säkert glömt 100 saker till som gjorts med bilen men här är allt i stora drag. Lite nostalgi och man saknar faktiskt bilen efter man sett detta:

http://www.stage6.com/user/ljungberg/video/2059182/Ljungbergs-old-Subaru-STI-PSE-II

Manor
2008-01-12, 14:25
Satan vad tuff bilen var/är Pannan :-).
Du måste komma igen i en ny Impreza...du vet att du vill ;-).

Lefty
2008-01-12, 19:40
ÄNTLIGEN!!! :D

pannan
2008-01-12, 22:35
Satan vad tuff bilen var/är Pannan :-).Du måste komma igen i en ny Impreza...du vet att du vill ;-).


Vi får se vad det blir, en sak är säker och det är att jag skall prova nya STI:n när den kommer till handlaren i Haninge.

griml0ck
2008-01-13, 13:56
08:an verkar ju gå sjukt bra. --> http://www.youtube.com/watch?v=844C8Wnfjf8
Bara att handla :D :7 :9 :-)

yngwie
2008-01-21, 21:44
Har knåpat ihop en liten film om gamla bilen. Har säkert glömt 100 saker till som gjorts med bilen men här är allt i stora drag. Lite nostalgi och man saknar faktiskt bilen efter man sett detta:http://www.stage6.com/user/ljungberg/video/2059182/Ljungbergs-old-Subaru-STI-PSE-II


Ingen som har en anning om den Stin är till salu igen? :D

pannan
2008-01-22, 22:24
allt är väl till salu för rätt pengar

Niklas
2008-01-24, 09:32
Fin reklamfilm för SMR. Men hade varit roligare att sett filmen om den visade dig när du mekar med bilen och förvandar den från original till monster. Det är i garaget det roliga händer, när man får följa med i arbetet. Typ MULL på Zatzy och hans "Hugo" även om det där tar jävligt lång tid men filmerna är ändå grymma och intressantare än "sen byggde SMR/JRM/DBR/OSV ihop sakerna jag köpt och så blev det så här".

pannan
2008-01-24, 09:46
Fin reklamfilm för SMR. Men hade varit roligare att sett filmen om den visade dig när du mekar med bilen och förvandar den från original till monster. Det är i garaget det roliga händer, när man får följa med i arbetet. Typ MULL på Zatzy och hans "Hugo" även om det där tar jävligt lång tid men filmerna är ändå grymma och intressantare än "sen byggde SMR/JRM/DBR/OSV ihop sakerna jag köpt och så blev det så här".


Värst vad man kan klaga då :-) jag är ingen Kvarnis, Doktorn eller liknande som meckar i flera år innan man kan köra bilen. Har tummen mitt i handen då det gäller att mecka för avancerat. Men avgas, downpipe, bromsar satte jag dit själv medans mappning, IC, mätarna, kopplingen och autronicen fick dom som är riktigt duktiga sköta istället :-)

Lika mycket reklam som t ex Strat hade på sin bil med stora JRM klibbor eller som 90% av SSI har med Ecutek som sätter JRM klibbor på bilarna. Sedan om det sticker i ögonen på folk, det kan jag inte rå för.

Manor
2008-01-24, 10:00
Jag tycker at det var en väldigt bra film, med en ball bil som gick/går väldigt bra.

Inte måste man mecka själv för att vara stolt över vad man har (hade). Jag betalar gladligen proffs för att göra allt med bilen och i hemmet, så vet man också att det blir bra. Då behöver man inte ställa frågor på Impreza-forumet av typen...vågar jag riva den här väggen eller är den bärande...mohahahahahaha :P.

Niklas
2008-01-24, 10:45
Visst får man vara stolt över vad man har, oavsett vem som gör jobbet. Har jag aldrig sagt att man inte får.

Jag menar att om man vill visa en evolution så låt oss ta del i vad som händer i garaget också. Nu blev det roligaste lite blackbox över det hela.

Men av rubriken på tråden trodde jag man skulle få följa med och titta på alla trevliga moment som bilen varit med om på lyften dvs, inte på banan. Nästan så man laddade med popcorn och läskeblask. Nu känns det som man kunde klippt ner filmen till 20-30 sekunder och slängt på en stor logga på slutet, "Kom till SMR - vi gör om det du har till det du vill ha" och visat i reklampauserna på tv.

Vill poängtera att jag verkligen gillar Subarbros bil, den är riktigt hård och SMR lyckades bra med bygget bevisligen och Pannan valde rätt prylar att slänga i den.

EDIT: Men hellre en film än ingen film så du skall ha beröm för att du tagit kort och filmat och sen redigerat ihop allt. Många som inte gör det så vi missar vad som hänt och händer. :)

Manor: Gör man inget själv så lär man sig inget. Och nu när klubbens största kunskapstillgång tröttnat på att folk frågar och ber om hjälp utan att vi vill lära oss lite själv också så sitter vi här med våra frågor utan att någon kan något längre. Ok, lite överdrivet men men.

pannan
2008-01-24, 16:30
Några enkla svar :-) filmen var den första jag någonsin gjort så den vart som den vart :-) saknade lite filmer ifrån Subaru Micke så jag tog det jag hade, det som var kul var att jag hittade material då bilen var näst intill original.

Sedan varför jag inte skruvat själv, vill inte blåsa en motor på en bil som då kostade +350.000 kr. Allt som inte har med ECU eller rivning av motor brukar jag göra själv. Men efter att redan ha haft en projekt som var mycket värre än denna innan jag köpte Subarun så var jag faktiskt riktigt trött på att stå varje kväll och skruva, ville bara köra :D

Har sett bilen några gånger efteråt och Surbarbro verkar ta bra hand om den, är väl ännu mera godis i den nu än när jag hade den också :9

Manor
2008-01-24, 21:40
Manor: Gör man inget själv så lär man sig inget. Och nu när klubbens största kunskapstillgång tröttnat på att folk frågar och ber om hjälp utan att vi vill lära oss lite själv också så sitter vi här med våra frågor utan att någon kan något längre. Ok, lite överdrivet men men.


Om man vill lära sig så ska/kan man självklart försöka själv. Personligen har jag fullt upp med en massa annat (inte minst på jobbet), så jag köper gladligen hjälp både till bil och hus.
I ärlighetens namn så började jag + fru att måla en av väggarna i huset...jag ruttnade på fem minuter och tog dit ett gäng polacker istället. Duktiga, snabba och billiga...perfekt helt enkelt. Utvändigt målade vi dock själva, men det var många år sedan nu...och jag lär väl aldrig göra om det.

Chuckyyy
2008-07-06, 22:39
Manor: Gör man inget själv så lär man sig inget. Och nu när klubbens största kunskapstillgång tröttnat på att folk frågar och ber om hjälp utan att vi vill lära oss lite själv också så sitter vi här med våra frågor utan att någon kan något längre. Ok, lite överdrivet men men.Om man vill lära sig så ska/kan man självklart försöka själv. Personligen har jag fullt upp med en massa annat (inte minst på jobbet), så jag köper gladligen hjälp både till bil och hus.I ärlighetens namn så började jag + fru att måla en av väggarna i huset...jag ruttnade på fem minuter och tog dit ett gäng polacker istället. Duktiga, snabba och billiga...perfekt helt enkelt. Utvändigt målade vi dock själva, men det var många år sedan nu...och jag lär väl aldrig göra om det.Finns denna film att se igen!?, länken funkar inte, detta va ju en kanon film :)

Chuckyyy
2008-07-26, 00:05
Ingen som vet?

Janne248
2008-09-02, 00:01
Hann inte se filmen :(

pannan
2008-09-23, 11:41
Skall se om man kan få fram filmen igen. Servern eller webplatsen där den låg stängdes. Synd då kvalitén hos dom var miltals bättre än Youtube.

Sedan kraschade min externa disk med alla mina filmer på :( Så jag skall se om det går att göra något.

Chuckyyy
2008-12-02, 20:24
Skall se om man kan få fram filmen igen. Servern eller webplatsen där den låg stängdes. Synd då kvalitén hos dom var miltals bättre än Youtube.Sedan kraschade min externa disk med alla mina filmer på :( Så jag skall se om det går att göra något.


Hur går det :)

Angren
2008-12-23, 23:24
Ja precis, Hur går det?!:-)
Antar efter så här lång tid inte alltför bra men man kan ju alltid hoppas!

pannan
2009-01-12, 10:00
Det gick inte alltför bra :-( Filmen gick i graven med min gamla hårddisk tyvärr.

Adsense Management by Losha