Visa fullständig version : Trailer: JDM Face Off At Mantorp Park 2010 - Superior Syd


goffemannen
2010-12-23, 21:58
I somras arrangerade Supra Club Sweden (http://www.supraclubsweden.se/) JDM Face-Off på Mantorp Park (http://www.mantorppark.com/) där Sveriges snabbaste Japan-bilar möttes i ett äkta Time Attack. Vi på Superior Syd Media (http://vimeo.com/channels/superiorsyd) var på plats med ett gäng och filmade all action med bl.a. Phantom Supran (http://main.superiorimports.se/major), Gzons R34 GT-R (http://main.superiorimports.se/om-oss/vara-demobilar), JRM Evosarna, Perras Nissan P800 GT-R, Subaru-Mickes Impreza och bland många fler t.ex Peter Björck som mest var där och lekte med sina 1000+HK.

Ni kan läsa allt om vilka bilar som var där, resultat och massa annat i Superior-bloggen (Blogg : Superior Imports AB (http://main.superiorimports.se/blogg)) där allt det senaste först alltid dyker upp.

Trackday Mantorp 2010 (http://main.superiorimports.se/trackdaytime-attack-mantorp-2k10)


Som vanligt får ni gärna komma med konstruktivkritik då vi på Superior Syd Media alltid strävar efter att bli bättre på det vi håller på med.JDM Face Off At Mantorp Park 2010 - Superior Syd @ VIMEO (http://vimeo.com/17980540)


JDM Face Off At Mantorp Park 2010 - Superior Syd @ Youtube (http://www.youtube.com/watch?v=vPEwHFEAJJU)

Jonas.L
2010-12-24, 01:16
Absolut inget fel på den, Mycke nice trailer ser fram emot att se hela :)

goffemannen
2011-03-22, 23:49
Det har gått ca 3 månader sedan trailern lanserades. Det ligger mycket jobb nerlagt i post production på denna film men en nu är hela filmen klar, bortsett från några små grejor.

Micke la ut ett galleri med teaserbilder i superior bloggen och nu kan alla som vill se den först göra det genom att göra en intresseanmälan här (http://main.superiorimports.se/nyheter/breaking-news-exklusiv-preview-pa-nya-filmen-i-12h-anmal-har/)

Adsense Management by Losha