Visa fullständig version : Test Drive Unlimited 2


taway
2011-02-12, 14:32
Några fler som spelar detta (ibland lite SIMS-iga) spel? :) Tycker att känslan med G25:a i hardcore mode är mycket bättre än i ettan samt att grafiken är mycket snyggare. Igår mötte jag en WRX STi 06-07. Nu letar jag efter var man kan köpa den :)

Enligt denna video (06:30) så är det begagnat som gäller men var... hmm http://www.youtube.com/user/TeamVVV#p/u/15/VAfiuLCdQ4Y

LegacyLarsa
2011-02-14, 19:29
Har precis skaffat det, ligger fortfarande "ny i kartong" och väntas på att öppnas..

/Larsa

taway
2011-02-14, 21:46
Det är lite smått beroendeframkallande när man sitter skönt i en GT00-stol i vardagsrummet :) Ingen stolsvärme på dock, man håller sig varm ändå :)

Hittade Imprezan i en butik men det stod en GTR bredvid så den kör jag oftare...

Impreza99
2011-02-17, 10:55
Vad tycker ni om spelet?
Ligger nog i brevlådan idag eller imorgon hoppas jag...
Är spänd av förväntan... :)

taway
2011-02-17, 22:30
Om man bortser att det är lite barnsligt på sina håll och att racen efter ett tag blir lite tjatiga så är det ett skönt spel med bättre grafik än i ettan och lite bättre känsla i fysiken. Nu är det inte bara dagtid utan även natt samt att man får köra på blöt asfalt. Älskar verkligen Sandbox-spel och hoppas på fler bilspel av sorten. Speciellt när det är i den här storleken! Enormt med vägar att köra på. Ibiza är snyggare än Oahu som bara är lite lätt omgjord sedan förra spelet. Det är tydligt att spelet är mest tänkt för online-spel då det numera finns Casino osv. Gatorna är inte lika hoppiga på Oahu nu men de har inte fixat allt. Drog in i något osynligt i 300 blås igår... 300-0 tog inte lång tid :)

Jag saknar bland annat McLaren F1 i denna version men förstår att det är en stor kostnad med licenser, annars hade det nog funnits fler bilar. Creds för att det finns Impreza och Lancia Integrale :D De bakhjulsdrivna bilarna är riktigt nervösa och man spinner runt väldigt lätt om man inte är superförsiktig på gasen ur kurvorna.

En kul detalj är att Imprezan är snabbare och roligare på grusvägarna än SUV:arna! Nästan alla andra "vanliga" bilar går trögt på grus. Nu är det iof mest Stureplansjeepar men ändå ;)

LegacyLarsa
2011-02-24, 22:06
Gillade ettan, men den här versionen måste jag såga en hel del grenar på, Styrningen är väl inte mycket att hurra för, väghållningen är inte mycket att hurra för, buggarna är inte mycket att hurra för, vad kan man hurra för?
Det öppna lanskapet är väl det enda positiva..

/Larsa

Eiiiiik
2011-02-25, 08:41
Jag spelade dessvärre bara det i ca 30minuter.. Sen funderade jag på att slänga spelet (brännt, inte köpt) :)
Fast smaken är ju ofta som baken.

Forza 3 är fortfarande det absolut bästa bilspelet som har släppts!

Impreza99
2011-02-25, 15:30
Forza 3 äger... Bästa bilspelet med bäst känsla...
Försöker att varva det lite över 100 timmar spelade men en bit kvar än... :)

Men köpte TDU2 hör om dagen.. efter 30 min spelande tänkte ja "ziken skit..." Men nu när man spelat typ 20 timmar kan man inte få nog vill bara spela mer av detta sims aktiga bilspel.. Som att byta kläder gå till frisörn eller varför inte svänga in hos plastik kirugen och köra lite botox ;) Som avslappning kan man åka runt och fota olika platser eller leta upp gamla bilvrak..
Krångla för mig i början :mad: att det inte ville spara sig.. Men bytte profil och nu funkar det någon som råkat ut för samma??

Ps. Impreza äger bra på grus samt asfalt och med lite trim under huven är det körglädje även i detta bil spel.. Ljudet i spelet och i Imprezan är riktigt bra.... ...Over and Out...

taway
2011-02-25, 18:37
Styrningen i tvåan är bättre av den enkla anledningen att ön Ibiza har fler polygoner. Det är tydligen mycket små förändringar i spelmotorn på den punkten. Däremot måste man ändra inställningarna lite för att det skall bli "verklighetstroget" på G25:an. Jag har nu fått en bättre inställning än vad jag kunde få i ettan. Buggar har jag inte hittat många av. Det mesta fungerar mycket bra på min dator.

TDU2 har aldrig sagt sig vara ett simulatorspel så det kan man inte kräva. Det är långt från det bästa bilspelet men TDU2 är klart bättre än TDU1.

Jag kör det och NFS Shift i väntan på Dirt3 :)

Impreza99
2011-02-26, 23:02
Någon som varit där inne bland flygplanen och kört eller är jag ensam. Höll på att skita knäck... Ligger och kör på landningsbanan med Impreza med surround ljudet på hemma bion. Rutorna nere på bilen... PLÖTSLIGT ser ja bara ett stort j*vla flygplan :eek: tror ni jag hoppa till.... :rolleyes:

Adsense Management by Losha