Visa fullständig version : Film: Superior TV Träffar Helena från Papaya Models @ Elmia 2011


goffemannen
2011-05-05, 13:48
Då är det dags för våran intervju med “event-promotion” tjejen (odefinerbar titel?) Helena Wiktander som driver agenturen Papaya Models (http://www.papayamodels.se). Sir_Pierre (http://main.superiorimports.se/pierre) har ju varit lite av en “brud-jagare” här på mässan, men vi har uppriktigt nog även försökt ge en fair bild av de olika typer av tjejer som finns/jobbar på mässan.


http://www.djfoto.se/bilder/div/helena.jpg (http://www.vimeo.com/22835288)


Micke_J:
"Vi tyckte Helena och hennes företag var en bra referens för att på ett mer seriöst sätt belysa hur en “montertjej” kan vara mer än bara typiskt objektifierade “ögongodiset” som det brukar. Som Pierre nämner så finns det ju tyvärr tjejer som knappt kan prata för sig och bara är där för att synas = gammaldags!


Tycker nästan att intervjun vart aning överseriös om man nu får vara så rättfram och såga sig själv. Sen går det ju inte undgå att både jag och Pierre fjäskar en hel del för damen också, inte lätt att vara efterklok dock… ;)"


Kommentera mer än gärna, tycker ni det är fair deal att ha tjejer som dessa = vackra, sexiga och dessutom med en positiv utstrålning.
Eller ska vi helt enkelt stå ut med de “budget-tjejer” som bara fläker ut sig? Skapa lite debatt vettja! :)Superior TV Träffar Helena från Papaya Models @ Elmia 2011 on Vimeo (http://www.vimeo.com/22835288)


YouTube - Superior TV träffar Helena från Papaya Models @ Elmia 2011 (http://www.youtube.com/watch?v=isIn5nAj7_Q)Kom med massa konstruktiv kritik om filmen. Ös på med kommentarer nedan och var inte blyg för att länka filmen vidare där ni känner för det! T.ex eran facebook eller egna blogg.

Och precis som vi nämnt tidigare så är det massor med filmer på väg ut från oss på Superior Media (http://main.superiorimports.se/superior-syd-media). Så håll utkik på Superior bloggen (http://main.superiorimports.se/blogg) den närmsta tiden.

Erok
2011-05-05, 15:19
Lite roligt att miss wiktander fläkte ut sig och dansade med en massa "rumpgnugg och tuttar" nere i jönköping =)

Men det är inget jag klagar på med tanke på att jag gillar sådant men att dansa med henne var svårt, blicken satt fast på 2 runda saker mitt framför ögonen.. :o ;)

Adsense Management by Losha