Visa fullständig version : Film: Trailer: Superior Media - Gatebil Extreme @ Mantorp Park 17-19 June 2011


goffemannen
2011-06-12, 15:53
Knåpat ihop en liten trailer/promo inför Gatebil Mantorp 2011 (http://main.superiorimports.se/gatebil-mantorp-2k11) där vi på Superior Media fått ett stort förtroende att göra något riktigt bra på plats. Därför går vi all in på detta event och massa ny utrustning är inköpt samt att vi kommer teama upp med flera kända profiler i Sverige!

Gatebil Mantorp 2K11 : Superior Imports AB (http://main.superiorimports.se/gatebil-mantorp-2k11)


http://ll.speedhunters.com/u/f/eagames/NFS/speedhunters.com/Images/Jacco%20Willemsen/Car%20Features/audi%20s1%20sweden/Audi-001I2B9008.jpg

Blogg : Superior Imports AB (http://main.superiorimports.se/blogg)

Detta är lite mys med "Extreme" bilarna som är våra personliga favoriter av de många brutala byggen som brukar köra på Gatebil event. Ser som alltid fram emot att se dessa ibland nära 1000HK monster vända upp och ner på Mantorp Park denna helg...!


Trailer: Superior Media - Gatebil Extreme @ Mantorp Park 17-19 June 2011 on Vimeo (http://vimeo.com/24940681)

YouTube - Superior Media - Gatebil Extreme @ Mantorp Park 17-19 June 2011 trailer (http://www.youtube.com/watch?v=Vu3h7rDKp-E)


Ni kan läsa allt om Gatebil Mantorp inför, under och självklart efter träffen i våran blogg (http://main.superiorimports.se/blogg). Bokmärk länken, och lämna jättegärna kritik på alla inlägg- vi har även en hel del små korta features av Vanja "Jill" Hellberg inför eventet, och det kommer finnas mängder av Superior Selected fotografer (http://main.superiorimports.se/superior-selected-photo) på plats som tar läckra bilder på allt från allmänt ös på banan, djupdykningar på intressanta bilar samt en hel del "lifestyle" med allt kul folk (och kanske babes?) som är på plats under helgen. Ska inte tjata, men missa inte detta- kan ni inte se det live på plats så är det bara glida in i bloggen och ta en kik. :- )


Superior Selected Photo : Superior Imports AB (http://main.superiorimports.se/superior-selected-photo)

Adsense Management by Losha