Visa fullständig version : Koppla upp BOSCH KTS mot impreza gt


pettsun
2011-12-05, 12:41
Skulle koppla upp KTS'n i min impreza gt -00 för att kolla om jag har nå felkoder och om man kan se nå annat kul. Men den lyckas inte få kontakt med ecun.

Det finns ju tusen olika imprezor att välja mellan, men testade dem flesta utan resultat.

Nån som testat köra med KTS'n på Impreza?

En liten Fårga om inte har med ämnet att göra. Vars kan jag beställa en AirFule mätare och bredbandslampda till bra pris?
Hör gärna av er om ni har en beggad.

Jim_s
2011-12-05, 12:44
Ang bb lambdan kan jag tipsa om dessa på ebay. Verkar ju vara bra mätare till bra pris, har själv tänkt ta en.

http://www.ebay.co.uk/itm/AEM-Wideband-AFR-Lambda-UEGO-Gauge-Complete-kit-/110781759281?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item19cb1b7f31

pettsun
2012-01-22, 13:09
ingen som testat koppla upp KTS'n mot en impreza -00 ? lyckas inte få kontakt med motorstyrdonet. Nåt special man måste göra?

pettsun
2012-01-25, 13:12
Ingen mekare här som använder bosch kts och testat den på impreza GT ?

Patrick P931
2012-01-25, 17:14
Subaru har parallelt med OBD även sitt egna SSM, bor du nära Stockholm kan du prova om det fungerar den vägen.

:)
Patrick

pettsun
2012-01-26, 13:10
vad menar du?
bor i luleå så har en bit till stockholm

Patrick P931
2012-01-27, 08:28
Du kopplar upp dig med en Tactrix. Kolla om du hittar en närmare dig.

:)

pettsun
2012-01-28, 18:25
tactrix?
ska det inte gå att koppla upp en vanlig diagnos utrustning via ODB kontakten?

Patrick P931
2012-01-30, 16:04
Tactrix tillverkar en adapter (OpenPort2) som kan kommunicera med SSM.

Är du säker på att Imprezan har OBD funktionalitet? En snabb googling sade att det kom först på MY2001 hos Impreza. Kontakten finns där men inte för OBD.

pettsun
2012-01-30, 19:24
nä jag är inte säker. Hade ju ett uttag så antog att den hade OBD.

Har en låda med BOSCH adaptrar till KTS'n, så ska kolla om det finns någon som funkar istället.

pettsun
2012-01-31, 21:51
efter en närmare titt under huven så fann jag att jord kabeln från batteriet(den tjocka som går bak mot dämpartornet) inte satt fast skruvad nån stans. kom inte på vars urssprungs stället var men antog att den ska sitt på motorn, så drog fast den i insuget.
Kan ju hända att det är därför datorn inte hittar nån motorstyrning. ska testa i morrn om de funkar.

pettsun
2012-02-08, 22:12
vars kan jag köpa denna tactrix ? gärna svensk sida. vars hitta jag mjukvara gratis för att läsa av diverse intressanta grejer?

rallyjohan
2012-02-14, 12:44
Funderar på att kasta ut stereo och högtalare och sätta i en sån här eller mer mätare där stereon sitter, man hör ju knappt stereon ändå och jag vill ha mer race.

Adsense Management by Losha