Visa fullständig version : koppla in turbomätare?


wrc
2012-01-17, 21:52
Funderar om man kan koppla in turbo mätaren på samma slang som wastegate klockan sitter på med ett y kors?
Eller blir det fel?
De kan väll Inte gå åt så mkt tryck till en mätare?!
Mvh.

challe
2012-01-17, 22:00
Det finns en nippel mitt uppe på insuget som du kan använda

Gilarski
2012-01-18, 01:15
I ett 'slutet system' är trycket konstant så tryckfall behöver du inte oroa dig för sålänge
grejerna håller tätt. Som Challe säger finns en ledig nippel på insuget.

Christian S
2012-01-18, 05:34
beror ju på vilken årsmodell han har för på min så finns det ingen ledig nippel så jag satte ett T-kors på slangen till dumpen.

Adsense Management by Losha