Visa fullständig version : tändspole?


hedberg____
2013-11-17, 17:16
vart får man tag på tändspolar till legacy turbo? förutom orginal?

Timzzon
2013-11-17, 17:31
Finns dom som har satt dit v7-9 spolar, perfekt om du vill köra v8 toppar ;)

hedberg____
2013-11-17, 17:32
nja nu är de orginal ja ska ha nu är de inte bygget utan andra motorn med orginal tändspolar

Fladric
2013-11-17, 22:42
Jag har funderat på detta jag med! Har provat med Biltemas blå runda spolar, art. nr. 53400 och de har för lång dwelltime så när man får ladd hinner de gissningsvis inte laddas upp tillräckligt och gnistan slocknar. Så de funkar inte så bra :) har hört att deras högeffektspole (53403) ska fungera men inte provat själv!
Annars vet jag inte riktigt vad man ska prova, har funderat om det finns nån "dum" VAG-spole som kanske fungerar? De är ju kanske lite billigare än att köpa original för 700 spänn st :)

nahoj
2013-11-18, 18:09
Vart hittade du original för 700/st

Fladric
2013-11-18, 18:42
Mindes fel, de kostade 850 st på importcarparts.co.uk! :)

hedberg____
2013-11-18, 19:42
men då måste man köra med kabel å en spole till varje cylinder? ingen som byggt om till subarus andra spole den med 4 utgångar på?

nahoj
2013-11-19, 18:42
Jo, de från importcarparts har jag sett, och de är ju original så man slipper klippa och klistra med kablarna!?

Adsense Management by Losha