Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2019-07-30, 16:11
Duvans avatar
Duvan Duvan är inte uppkopplad
Scooby Junior
 
Reg.datum: dec 2017
Ort: Killeberg
Inlägg: 55
Standard Oljepump EJ20. Problem ?

Hej
Jag har en begagnad motor som stått lagrad i ett par år och nu skall jag snart starta den.
Efter att kopplat in Kablarna till startmotorn så körde jag på startmotorn bara för att pumpa runt den nya oljan.
Men jag fick inte upp något oljetryck efter två försök a 15sek på startmotorn gav jag upp. Tänkte då att det kanske var nå fel på oljetryckskontakten så jag demonterad den och kopplade in en slang i oljekanalen körde sedan på startmotorn MEN det kom inte en droppe olja, inte konstigt att oljelampan inte slocknade.

Finns det några kända problem med Subaru oljepump ???


Senast redigerad av Duvan den 2019-07-30 klockan 19:00. Anledning: Skall vara OLJEPUMP
Svara med citat


  #2  
Gammal 2019-08-25, 21:56
Duvans avatar
Duvan Duvan är inte uppkopplad
Scooby Junior
 
Reg.datum: dec 2017
Ort: Killeberg
Inlägg: 55
Standard

Monterade en ny oljepump och nu slocknar oljetryckslampan när jag kör på startmotorn, problemet löst.
Men jag har ingen aning varför det inte blev oljetryck med original oljepump.
Svara med citat

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 00:46.