Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2019-10-04, 13:41
Jocke.Ts avatar
Jocke.T Jocke.T är inte uppkopplad
Seriously Imprezzed Driver!
 
Reg.datum: apr 2010
Ort: Halmstad
Inlägg: 539
Standard Konstigt el-fel?

Jag har ett högst intressant el-fel på min WRX 2002.

När jag ska starta framlyktorna så finns där ingen matning till dom.
Dimljusen tänder när jag tänder helljuset. Men fortfarande ingen matning till lyktorna.
Jag har även 3st mätare i mittkonsollen som är kopplade på matningen till klockan, och dessa vägrar att stänga av efter att jag har stängt av bilen.

Jag misstänker jordfel någonstans, men vet inte vart jag ska börja leta.

Det sitter Morette-lyktor monterade.

Jag övertog bilen som ett renoveringsobjekt och har inte pillat något med elen. I övrigt så startar bilen och går som den ska.

Senast redigerad av Jocke.T den igår klockan 17:52.
Svara med citat


  #2  
Gammal 2019-10-10, 10:58
Jocke.Ts avatar
Jocke.T Jocke.T är inte uppkopplad
Seriously Imprezzed Driver!
 
Reg.datum: apr 2010
Ort: Halmstad
Inlägg: 539
Standard

Jag har kollat runt lite och får fram detta... Ska det verkligen vara såhär att plus har kontakt med minus bara för att tändningen står i läge "ON"? Batteriet är inte inkopplat.
https://www.dropbox.com/s/wgyd8mpa0f...10107.mp4?dl=0
Svara med citat
  #3  
Gammal igår, 17:54
Jocke.Ts avatar
Jocke.T Jocke.T är inte uppkopplad
Seriously Imprezzed Driver!
 
Reg.datum: apr 2010
Ort: Halmstad
Inlägg: 539
Standard

Någon som vet hur kablarna till lyktorna går i bilen? Jag tänker att jag drar ny matning till dom.

Och vet någon hur det är kopplat till de 3-poliga kontaktdonet till lampan?
Höger, mitt och vänster, vad ska vara jord och vad ska vara matning?
Svara med citat

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 00:38.