Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2020-06-22, 12:57
Jakobs avatar
Jakob Jakob är inte uppkopplad
Fresh out of the box
 
Reg.datum: aug 2019
Inlägg: 5
Standard AC Outback -10

Tjenixen

Har funderingar när man krypkör 20-30 så slutar den drar och gasar lite själv på exakt samma läge på pedalen, kopplar man ifrån AC går den krypköra hur lugnt fint som helst. Riktigt irriterade, ojämn och hackig gång. Bilen är automat.

Sambons bil, som köptes ifjol kan inte minnas den höll på så tidigare, hon verkar inte märkt nåt men det är ett tydligt symptom.

Desto snabbare man kör ju mer försvinner det. Något som håller på haverera? Bytte batteri för
Ett tagsen, dum fråga men det ska väl inte ställa till med bekymmer?.

Mvh
Svara med citat


  #2  
Gammal 2020-06-23, 07:26
Sandströms avatar
Sandström Sandström är inte uppkopplad
Regionsansvarig Göteborg
 
Reg.datum: okt 2018
Ort: Väst kusten
Inlägg: 44
Standard

lite spontant så tänker jag rengöring av MAF sensorn.

Bilarna är programerade att öka liiite på gasen när AC slår igång.
om du står still och bara låter den vara på tomgång och startar ACn så hör du att motor ljudet ändrar lite på sig.
Svara med citat
  #3  
Gammal 2020-06-23, 09:54
Jakobs avatar
Jakob Jakob är inte uppkopplad
Fresh out of the box
 
Reg.datum: aug 2019
Inlägg: 5
Standard

Jo fast då borde den väl göra så utan AC, då går den jämnt och fint.

Man ska väl kunna ligga i 20-30 utan att den slutar och drar för att sen slå till och öka farten, några gånger i minuten. RPM är desamma det man ser är den analoga bränsleförbruknings mätaren som spikar.
Svara med citat

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 04:59.