Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2017-12-28, 20:39
Peterhs avatar
Peterh Peterh är inte uppkopplad
Fresh out of the box
 
Reg.datum: dec 2017
Inlägg: 2
Standard Handbroms lampa

Hej.
Ny på forumet och hittar inget svar, jag undrar vad som hänt min hanbromslampa på vår Legacy2010

Handbromsen slutade fungera ,död motor. Lampa lyser rött
Nu fungerar handbromsen perfekt ,men lampan lyser fortfarande ,har provat ta bort en batteripol men den tändes direkt.
En kompis har provat med med en billig odb mätare ,men den svarar inget.

Någon som vet?
Svara med citat


  #2  
Gammal 2017-12-28, 20:57
Igges avatar
Igge Igge är inte uppkopplad
Regionsansvarig ÖST
 
Reg.datum: okt 2011
Ort: Köping
Inlägg: 3 073
Standard

Vet att äldre subaru varnar för låg bromsvätskenivå (vilket kan knytas till slitna belägg) genom att tända handbromslampan. Så hur ser den nivån ut?
__________________
Jag är inte smart, jag har bara tur när jag tänker ibland... =)

Har: Impreza WRX STi PSE '04 & GT '98
Haft: Impreza GT '99 & WRX STi JDM blob '01?
Svara med citat
  #3  
Gammal 2017-12-28, 21:16
Peterhs avatar
Peterh Peterh är inte uppkopplad
Fresh out of the box
 
Reg.datum: dec 2017
Inlägg: 2
Standard

Nivån är ok i behållare
Ger samma lampa indikation på slitna belägg oxå, det har inte jag kollat!
Svara med citat
  #4  
Gammal 2019-01-17, 20:00
wbas avatar
wba wba är inte uppkopplad
Fresh out of the box
 
Reg.datum: jan 2019
Inlägg: 1
Standard

Hittade du någon lösning? Min 05:a lyser lampan på hela tiden också. Jag har kollat switchen under handbromsen och bromsvätskenivån.
Svara med citat

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 16:05.