Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2013-11-17, 17:16
hedberg____s avatar
hedberg____ hedberg____ är inte uppkopplad
Imprezzed Driver!
 
Reg.datum: feb 2011
Ort: Falun
Inlägg: 479
Standard tändspole?

vart får man tag på tändspolar till legacy turbo? förutom orginal?
__________________
-----------
BETALD MEDLEM

legacy turbo 93
Svara med citat


  #2  
Gammal 2013-11-17, 17:31
Timzzons avatar
Timzzon Timzzon är inte uppkopplad
Imprezzed Driver!
 
Reg.datum: jan 2009
Ort: Linköping
Inlägg: 297
Standard

Finns dom som har satt dit v7-9 spolar, perfekt om du vill köra v8 toppar
Svara med citat
  #3  
Gammal 2013-11-17, 17:32
hedberg____s avatar
hedberg____ hedberg____ är inte uppkopplad
Imprezzed Driver!
 
Reg.datum: feb 2011
Ort: Falun
Inlägg: 479
Standard

nja nu är de orginal ja ska ha nu är de inte bygget utan andra motorn med orginal tändspolar
__________________
-----------
BETALD MEDLEM

legacy turbo 93
Svara med citat
  #4  
Gammal 2013-11-17, 22:42
Fladrics avatar
Fladric Fladric är inte uppkopplad
Po(STi)ng Demon!
 
Reg.datum: okt 2010
Ort: Umeå
Inlägg: 1 398
Standard

Jag har funderat på detta jag med! Har provat med Biltemas blå runda spolar, art. nr. 53400 och de har för lång dwelltime så när man får ladd hinner de gissningsvis inte laddas upp tillräckligt och gnistan slocknar. Så de funkar inte så bra har hört att deras högeffektspole (53403) ska fungera men inte provat själv!
Annars vet jag inte riktigt vad man ska prova, har funderat om det finns nån "dum" VAG-spole som kanske fungerar? De är ju kanske lite billigare än att köpa original för 700 spänn st
__________________
Sent from my EJ20 with boost
Medlemsnummer: 1620
http://www.garaget.org/FAH
"If in doubt, flat out", Colin Mcrae
Svara med citat
  #5  
Gammal 2013-11-18, 18:09
nahojs avatar
nahoj nahoj är inte uppkopplad
Urabus Driver
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 38
Standard

Vart hittade du original för 700/st
Svara med citat
  #6  
Gammal 2013-11-18, 18:42
Fladrics avatar
Fladric Fladric är inte uppkopplad
Po(STi)ng Demon!
 
Reg.datum: okt 2010
Ort: Umeå
Inlägg: 1 398
Standard

Mindes fel, de kostade 850 st på importcarparts.co.uk!
__________________
Sent from my EJ20 with boost
Medlemsnummer: 1620
http://www.garaget.org/FAH
"If in doubt, flat out", Colin Mcrae
Svara med citat
  #7  
Gammal 2013-11-18, 19:42
hedberg____s avatar
hedberg____ hedberg____ är inte uppkopplad
Imprezzed Driver!
 
Reg.datum: feb 2011
Ort: Falun
Inlägg: 479
Standard

men då måste man köra med kabel å en spole till varje cylinder? ingen som byggt om till subarus andra spole den med 4 utgångar på?
__________________
-----------
BETALD MEDLEM

legacy turbo 93
Svara med citat
  #8  
Gammal 2013-11-19, 18:42
nahojs avatar
nahoj nahoj är inte uppkopplad
Urabus Driver
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 38
Standard

Jo, de från importcarparts har jag sett, och de är ju original så man slipper klippa och klistra med kablarna!?
Svara med citat

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 07:40.